2017. június 20., kedd

Zene, zene, zene

Ez a hét erről szól.  Kb 2 hete még úgy tűnt, hogy csak punnyadással telik a nyári szünet.  Erre tessék,  csak kapkodom a fejem,  mikor, hol kell épp lenni Zozinak.  Igen,  csak neki van tábor, mert amit találtam mindkét fiúnak jó lett volna,  de Marci azt mondta, hogy inkább nem szeretne menni... Pedig de szuper lett volna. Na majd jövőre hátha összeszedi a bátorságát.

Zozinak a héten a zeneiskolában van Tehetséggondozó napok címmel program.  Minden nap 9-től fél 4-ig.  Egész munkaidőbarát neeem?  De mivel hívta G. Bácsi, ráadásul szeretne egy citerazenekart alapítani amibe Zozit is szeretné ha benne lenne,  így elég indok volt,  hogy ne hagyjuk ki. 
A program sem rossz,  délelőtt is, délután is zenélnek (mily meglepő)  és közben aki a zenében szünetet tart, a kertben van folyamatosan program,  általában kézműveskednek.  Legalábbis Zozi nagyon élvezi.  Péntek délután pedig minihangverseny lesz,  a héten tanult darabokból.  Na mikor???  Fél 3-kor.  Szuper. Bakker itt senki nem dolgozik?
Vagy mindenki pedagógus? 
Na mindegy,  végül is megoldottuk. Hétfőn,  kedden én voltam szabin,  csütörtök, pénteken pedig Zoli lesz.  Szerdán reggel pedig később kezd, Anyu meg Marcival elsétál délután és hazasétálnak.
A bizonyítványt még pénteken megkapták,  most nem volt évzáró a Zeneiskolában, csak beballagtunk érte és ennyi.  Rögtön el is kérték a következő tanévi tandíjat. Biztosra mennek :-)
Szerintem így már nem kell menni beíratkozni, de ezt majd meg kell kérdeznem... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése