2017. július 16., vasárnap

Hááát ezek a kölykök jól leléptek...

Az elmúlt hetünk gyerekmentes volt.  Ugyanis ManyiMama (Zoli anyuja) feldobta ötletként, hogy menjenek el a gyerekek hozzá egy pár napra.  Még sosem voltak ott nélkülünk,  igaz nagyon hely sem lenne,  de most Józsiék úgyis nyaralni mennek.  Megkérdeztük azért őket is, de nem tiltakozott egyik fiú sem.  Így aztán vasárnap megtöltöttem két nagy táskát a holmijukkal. Hétfőn reggel pedig együtt indultunk,  ők mamázni, én dolgozni...
Kihasználtuk a "magányos" napokat.  Hétfő este moziba mentünk,  szerdán pedig fagyizni meg vacsorázni.
Minden este beszéltünk a fiúkkal telefonon.  Nagyon jó soruk volt.  Amikor forróság volt akkor a lakásban voltak,  estefelé pedig az udvaron játszottak.  Kaptak két paradicsom palántát amit elültettek,  és várták, hogy mikor terem :-)

Eredetileg az volt a terv, hogy csütörtökön hazajönnek,  de Zozi nagyon tiltakozott ellene.  Marci hangján viszont lehetett hallani,  hogy ő már bizony inkább itthon szeretne lenni.  Így azt beszéltük meg Zolival,  hogy úgyis azon a területen dolgozik az nap és bekukkant.  Ha maradni akarnak még egy napot maradhatnak,  de akár haza is jöhetnek.  Így aztán Marci jött, Zozi maradt. 
Itthon vártam őket.  Úgy de úgy ölelt és csimpaszkodott Marci, hogy az nem kifejezés. 
Jaj, nagyon hiányzott már ez nekem. Olyan jó volt végre átölelni.
Pénteken pedig munka után felkaptam Marcit és mentünk együtt Zozóért. Bár ő még maradt volna szívesen,  de szombatra programot szerveztünk és abból nem akart ő sem kimaradni.  Na meg mamának sem árt kiheverni ezt a néhány napot  :-)

Így aztán végre újra teljes a létszám. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése