2018. február 13., kedd

Farsangoltak

Múlt pénteken a suliban farsangoltak a fiúk.  Most kivételesen nagyon gyorsan kitalálták mindketten, hogy milyen jelmezben szeretnének parádézni.

Zozi DarthWader, Marci Rohamosztagos akart lenni. Ez akkor lett volna szuper, ha egyszerre vonulhattak volna fel, de osztályonként volt a bevonulás. Végülis mindegy, mert egy közös kép készült azért róluk.

Jó buli volt. Mi szülők, mármint mi a 4.a osztályos szülők különösen nagy energiát fektettünk a programba, ugyanis mindig a negyedik évfolyam szervezi az alsós farsangot.  Ilyenkor mi viszünk sütiket,  üdítőket,  mi készítjük a szendvicseket, mi szedjük a belépőt, mi áruljuk a tombolát. A büfében árult összeget megkapják a negyedik osztályos gyerekek.  Ennek az az oka, hogy őket májusban erdei iskolába viszik a Mátrába 4 napra és egy kis könnyebbség így a szülőknek befizetni az egyébként igen borsos árat.

Na szóval jó buli volt. Pénteken reggel sütikkel, üdítőkkel, jelmezekkel megpakolva mentünk a suliba. A felvonuláson sajnos nem tudtam ott lenni, mert az fél 3-kor kezdődött, de a buliból láttam kicsit,  sőt a tombola sorsoláson is ott tudtam lenni. Hát mit ne mondjak... a tornateremben az összes alsós osztály,  azoknak szülők (itt még ott kell lennünk, majd a felsősön már nem) szóval tömeg és atyaég mennyi baci... Na de a gyerekek jól érezték magukat. Ez a lényeg.  A tombolasorsoláson megint nem nyertünk semmit... Zozi a vége felé nagyon megszomjazott így lelépett. De gyanítom inkább azért,  hogy ne kelljen úgy ott lenni a végén, hogy semmi ajándék nincs. Eddig minden évben sírva fakadt.  Most inkább elmenekült.  De nyeretlenség esetére volt a saját külön sorsolásom, kaptak egy-egy milkát.
Végülis azthiszem ennyi... majd a péntek estére visszatérek, mert volt később némi izgalom...

A képek egy része FB-s így gondolom nem nagy minőség. 
Ja és szolgálati közlemény előrelátó Anyuknak: a jelmezek eladók... 🙂

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése